diumenge, 4 de març del 2018

Sembram llenties i avis de sortida.

Bones tardes famílies!

Ahir va ser un dissabte ple de sorpreses!!!

Primer vam jugar i vam córrer com a els que més, llavors vam veure que el cau per defora amb el vent s'havia mogut moltes coses i havien entrat coses no naturals dins el cau i vam decidir fer una batuda per defora per basses, vam riure molt i ens ho vam passar molt bé!!!


En Perico, ens va dur berenar per tota la unitat, mirau quines coques de patates que ens va dur per totes i tots!! Vam gaudir moltíssim menjant-les, moltes gràcies família!!! Vam gaudir de les coques de patata més bones de Mallorca :).


Llavors dins la sala vam sembrar les llavors germinades de llenties, i cadascun de vosaltres en te a casa, ara sols manca que les cuideu molt i les estimeu molt per poder fer amb les plantes un bon aguiat de llenties :).


AVIS DE SORTIDA.

Aquest cap de setmana ens anam d'acampada amb tots i totes el ferrerets de mallorca, serem 104 ferrerets!!!! Quina emoció i quina ilusió!! Anam d'acampada a la casa de colònies de Poble Nou (Alcúdia).

COM QUEDAM?
- Dissabte 10 de març (dissabte d'aquesta setmana): a les 14:45 com a molt, quedam a l'entrada de palmanyola a l'aturada del tib que hi ha una placeta, aqui vos deixam la ubicació per si decas. Heu de ser el més puntuals possible, ja que el bus passará a les 15h. 
- Diumenge 11 de març: a les 16:30 a n'aquesta mateixa placeta on els deixareu el dia abans. 

QUE HEM DE DUR?

La camisa, el xiulet i tot el necessari per anar d'acampada i dormir en tenda. És important que la roba estigui marcada i les sabates també. A banda han de dur totes les menjades necessàries des de la partida fins a la tornada (berenar, sopar, berenar i dinar). Roba d'abric, repel·lent de moscards o polsera antimoscards i una muda de recanvi. PER FAVOR, els ferrerets han de saber on duen les coses i han de ser ells que facin la motxilla, igual que han de saber de què dinen i que sopen (ens facilita molt les hores de menjada si està apuntat al tupper)

Sant Jordi

Benvolgudes i benvolguts,

Un any més, participarem a la trobada Sant Jordi.

Què és?: És la trobada que fan els Agrupaments del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca, l'associació de caràcter catòlic de l'Illa. Una vegada més, ens han convidat a participar d'aquesta festa.

On tindrà lloc?: A la zona d'acampada a Sa Torrentera (Sencelles)

Quan?: El cap de setmana dels dies 21 i 22 d'abril.

Preu:  està pendent depenent dels transports, vos ho direm l'abans possible

Els Ferrerets, Llops i Daines:  SORTIREM EL DISSABTE DEMATI


NECESSITAM CONFIRMACIÓ D'ASSISTÈNCIA, 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada