dimarts, 27 de març del 2018


Families!!!

Dissabte passat vam ser poquets al cau, defora va ploure pero dedins de la sala ens ho vam passar del millor possible, vam jugar, riure, berenar i vam acabar gorgs!!!! el de les sabates i el de les hores!!! ole ole ole!!!

També ens va donar temps a llegir una rondalla, LA FLOR ROMANIAL!!! quina emoció en Bernadet lluitant per aconseguir la flor!!!

Bé vos deixam una setmana de descans, pensau que aquest dissabte 31 de març no hi ha cau, però dia 7 sii, així que ens veiem la setmana que ve!!!!

Vos deixam dos recordatoris:

Campament d'estiu, vos volem recordar que suposadament aquest cap de setmana és la data límit per fer el pagament de la inscripció al campament, hem pensat donar-vos un poc més de temps!!! Però pensau que serà hiper mega guay, recordau a la pestanya Campament d'estiu hi ha la informació. 


Sant Jordi

Benvolgudes i benvolguts,

Un any més, participarem a la trobada Sant Jordi.

Què és?: És la trobada que fan els Agrupaments del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca, l'associació de caràcter catòlic de l'Illa. Una vegada més, ens han convidat a participar d'aquesta festa.

On tindrà lloc?: 
A la zona d'acampada a Sa Torrentera (Sencelles)

Quan?: El cap de setmana dels dies 21 i 22 d'abril.

Qui ha confirmat de moment? Ens han confirmat (tant que si com que no) en Perico, n'Ivan, en Luis, en Miquel, na Laura, na Marta, en Berto, en Toni i n'Alicia, ens manquen alguns i algunes ferrerets encara perfavor contestau encara que sigui que no :). 

Preu:  està pendent depenent dels transports, vos ho direm l'abans possible

Els Ferrerets, Llops i Daines:  SORTIREM EL DISSABTE DEMATI


NECESSITAM CONFIRMACIÓ D'ASSISTÈNCIA, 
ABANS DEL DIA 7 D'abril. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada