diumenge, 10 de maig del 2015

ACAMPADA DE BRANCA!

FAMILIES LA SETMANA QUE VE ANAM D'ACAMPADA!!!

On anam? Hort de son serra (on férem l'acampada de Nadal)
Quan hi anam? Dissabte 16 i diumenge 17 de maig.
Qui anam? Tots els ferrerets i les ferreretes de Mallorca!!!
Quan costa? El preu de l'acampada us ho posarem dimecres vespre o dijous, que tenim reunió amb la gent del  MEGM. Ens ho heu de donar a nosaltres, al cau (els que ens vegem allà) o a l'hort de Son serra.
Com quedam?
         · Dissabte 14 de març: Hem de ser a la instal·lació a HORA X CONFIRMAR, hem d'intentar no arribar ni abans ni després i super important no podem partir deixant als nins o nines amb altres caps, ens veiem al camp de futbol, , on dinàrem a l'acampada de nadal.
               · Diumenge 15 de març: Hem de ser al mateix lloc, al camp de futbol a les HORA X CONFIRMAR, com el dia abans ni abans ni despres, hem d'intentar arribar al camp de futbol puntuals m i allà us estarem esperant nosaltres amb els i les ferrerets



Que hem de dur? Tot el necessari per a l'acampada, menjar (berenar, sopar, desdejuni, berenar i dinar), aigua, muda, roba d'abric... a banda de dur la roba que vos vam dir a la reunió (camiseta vella (rompuda), pantalons obscrus i mocador per al cap si voleu) dins una bossa amb tota la roba marcada i ens l'heu de donar a nosaltres tres.

TOTA LA INFORMACIÓ PER CONFIRMAR LA POSAREM DIMECRES VESPRE O DIJOUS DEMATI, PERQUÈ ENS HO CONFIRMARAN DIMECRES.

Atenció, Atenció!!

· Reunió introductoria al campament d'estiu, la farem dissabte 23 de maig després del cau. Serà una primera reunió i llavors el mes de juny principi de juliol en farem un altra. Així que dia 23 a les 19:00h els pares i mares de ferrerets que venen de campament estau convocats!!! :D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada