diumenge, 29 de març del 2015

Aquest dissabte i informacions varies


Famílies!

Ahir vam aprendre a posar taula i a emprar els coberts amb els nostres berenars!!!! Vam descobrir que alguns i algunes ferrerets ténen actituds te contorsionistes!!!

Vos deixam la informació de la propera acampada i vos recordam que durant les festes escolars de pàsqua no hi haurà cau! Així que el primer dia de cau serà l'acampada.

Atenció Atenció:


Famílies,

El cap de setmana del 18 i 19 d'abril partim tot l'agrupament a la trobada d’escoltes i guies anomenada Sant Jordi, patró de tots els escoltes.


A continuació vos donam tota la informació que ara tenim de la sortida.

ON TINDRÀ LLOC? L’acampada es realitzarà als Terrenys de la casa escola Sa Torrentera (Sencelles).

COM QUEDAM? 

Ferrerets
Dissabte: Quedam  a les 15'30h al cau. Pregam que sigueu puntuals perquè el bus passarà 16h   per l'entrada i hem d'arribar a temps per no trastocar els horaris de la trobada.


Diumenge: Quedam a les 16:45h, a l'entrada de Palmanyola, on hi ha la placeta petita amb la marquesina del bus. 




QUÈ HEM DE DUR? 
Tot el que solem dur d'acampada (sac, kimbo, roba de recanvi, roba d'abric, llanterna...), camisa i fulard, xiulet els que hagueu de dur-ne, gorra, menjar per als dos dies (berenar, sopar, berenar del dematí, dinar), cantimplora amb aigua.

INSCRIPCIONS
El preu de la sortida esta per determinar aquest preu esta destinat, al pagament del transport i de les activitats. És molt important que confirmeu la participació a l'activitat abans del diumenge 12 d'abril, aquest dia al vespre llevarem el formulari per apuntar-se.






 



· Campament d'estiu.  Com sabeu férem reunió de campament d'estiu per a informar que ens anam tots plegats enguany de campament, recordar-vos que feim una pestanya d'informació de campament i que vosaltres teniu fins al 10 d'abril per fer el primer pagament per confirmar si venen o no de campament d'estiu.

· Camisetes 30 anys. Les persones que comanàreu camiseta el dia de Sant Antoni, per favor tornau a comanar-les perquè han canviat les talles i el tallatge. Per comanar, clicau la imatge!


https://sites.google.com/site/camisetes30anys/
Teniu fins a dia 25 d'abril per a comanar-les!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada