diumenge, 30 de novembre del 2014

Aquest dissabte i informació acampada de nadal!

Quin dissabte famílies!!!

Us hem de dir que estem totes i tots una mica tristons perquè no hem pogut jugar defora perquè plovia, però això no ens ha prohibit jugar!! Hem estat tot el dissabte dintre la sala jugant, botant i aprenent una cosa molt guay!!

Hem après a jugar a Figa!, ens ha encantat, hem aprofitar per agafar el cançoner i aprendre una cançó molt divertida que es diu Epo i tai tai eh que té moviments inclosos i tot!

Hem berenat dintre la sala i hem tengut visites!, han venut rutes de 2n any, n'Omar i en Xisco a estar amb nosaltres una estona, hem berenat tots junts!, i no us preocupeu que no han vengut a llevar-nos el berenar!!! N'Omar ha quedat amb nosaltres per fer l'activitat del dia!!

I que hem après avui!!!! A FER UNA MOTXILLA!!!!, quina hecatombe!! Primer de tot hem mirat com era la motxilla que teníem a la paret i on col·locaríem les coses a dintre però després hem agafat motxilles reals i... hi havia mans, cremalleres, cordes, roba per a tot arreu!!! Hem après que s'ha d'obrir la motxilla per dalt desfent els clics i estirant el negre que va enganxat a la corda perquè sinó la motxilla es romp!!

Famílies és totalment vital que quan faceu la motxilla hi hagi els ferrerets a davant perquè sàpiguen on és tot a dintre, per favor!, per fer la motxilla teniu a l'apartat Que hem de dur!!, l'exemple i material a posar a dintre, recordau tot a dintre.

Com unitat hem decidit que els ferrerets que necessitin dur peluix en duran (perquè és la primera acampada) però n'hi ha molts que ja ens digueren que no en duran mai de la vida!

Acabarem fent la valoració del dissabte amb la nostra súper llanterna, ens posàrem els abrics i cap a defora perquè ja ens esperàveu.

Pensau en fer dibuixos en blanc i negre a un fol A4 si voleu participar del concurs de dibuixos per al 30 aniversari de l'agrupament!

PENSAU QUE DISSABTE QUE VE, DIA 6, NO HI HA CAU PERQUÈ ES FESTA!


Acampada de Nadal: 

QUAN?  Cap de setmana 20 i 21 de desembre. 

         · Dissabte: ens veiem al Cau a les 15:30h, des d'on partirem en bus cap a l'Hort de Son Serra. 
        ·  Diumenge: vos esperam a totes i tots a les 11:30h a l'hort de Son Serra,  per participar al Joc que els Ràngers han preparat per a tothom i dinar tots plegats.

Com es tradició el menjar és per compartit, així que tothom ha de dur alguna cosa de manjar i ho posarem a una taula super gran i d'allà hem de menjar tots i totes. Recordau que també heu de dur plats, tassons i cuberts.

QUE HEM DE DUR??? Hem de dur tot el necessari per anar d’acampada (sac, estoreta, cantimplora amb aigua, roba d’abric, llanterna amb piles) berenar de dissabte horabaixa, sopar de dissabte i per diumenge dematí berenar.  A l'apartat del bloc Quin material hem de dur està explicat que han de dur i com a dintre la motxilla.

El mateix diumenge, farem l'Amic invisible!!!!! 

Com funciona l'amic invisible? farem capses de regals per a unitats i també en farem una d'adults. Cada persona que vulgui participar, ha de dur un regalet ja sigui fet seu, comprat, retrobat... amb un preu màxim de 5 € i han de venir els regals embolicats amb paper de diari i han de ser regals com si fóssim per l'edat dels nins i nines que participen. Quan arribeu a l'Hort de Son Serra hi haurà la unitat de rutes que s'encarregarà de replegar els regals i apuntar a tots els que vagin arribant. Ah! els pre-ferrerets també poden participar eh! Després del dinar repartirem els regals de l'Amic Invisible

Per exemple; una nina ferreret que vol participar ha de dur un regal com si fos per a un o una ferreret de la seva mateixa edat i embolicat amb paper de diari, quan arribeu el ficareu a una capsa/bossa i després de dinar farem el repartiment de regals.

PREU DE LA SORTIDA: 12€. El preu inclou Bus d'anada i el lloguer de la zona d'acampada. 

COM ARRIBAR A L'HORT DE SON SERRA: L'Hort de Son Serra, és una finca Escolta que Gestiona la Fundació Maria Ferret. Està a la C-712 Carretera Alcúdia - Artà km 16. Camí vell de l'hort de Son serra. (MAPA)

Per favor, confirmau assistència tot d'una que pugueu mitjançat el formulari d'aqui abaix! La data límit per confirmar és el dimecres 17 de desembre.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada