dilluns, 18 de novembre del 2019

Ara va de bó!

Holaaa a tothom!!

Després d'un cap de setmana on esperavem que fos passat per aigua però no, on varem correr perseguint un fulard per equips amb certa ajuda puntual d'un pioner i on vàrem ballar com no s'havia vist mai (amb menys parts des cos del que tocaría), ara sí, de veres, ha arribat es moment... d'anar d'acampada!!

Després de dos intents fallits de sortir d'excursió res no aturarà que aquest cap de setmana facem acampada i per això dissabte passat vàrem dedicar un considerable espai de temps per a que tots els i les ferrerets poguessin aprendre a fer-se la motxilla!!

Ara son totes i tots uns experts motxillaires per tant NO els hi haureu de fer vosaltres la motxilla, sinó que bastarà que els ajudeu!

Recordau a confirmar l'acampada tant si veniu com si no podeu :(

I baixau fins abaix! Que aquest any l'agrupament farà unes camisetes super especials! :D


ACAMPADA AL CAU!

Quan serà? Dissabte 23 i 24 de Novembre.

On quedam? Al Cau, la idea és que dugueu als Ferrerets i Ferreretes dia 23 a les 16:30 per fer cau normal i ja quedarem fins el dia següent, que ens veurem al cau a les 12:00 perquè els vengueu a cercar.

Que han de dur? 

Roba i calçat còmode

Motxilla on càpiga tot

Sac de dormir

Kimbo  o estoreta

El berenar del dissabte, sopar, berenar pel matí

Cantimplora amb aigua

Roba d'abric

Muda de recanvi

Peluix

Llanterna/frontal

Confirmació: Confirmau al seguent formulari tant si veniu com si no:




PD: Al blog podreu trobar un apartat de material, on trobareu tot el necessari pel cau/excursions/acampades.

ATENCIÓ ATENCIÓ!!!


Enguany hem pensat fer una tirada de camisetes transpirables de les unitats, aquestes les farem per comanda, per a les persones que us heu plantejat tantes vegades com és que l'agrupament té les camisetes de cotó!!, idò ara teniu el vostre moment!!!!

El preu de la camiseta serà igual que les altres, 6 € si la comanda és suficient perquè sigui a aquest preu, així que les persones que sou més amants de les camisetes transpirables convenceu a la vostra familia perquè se'n facin!! Posau el nom de la persona de l'agrupament a la comanda i llestos, podeu fer tantes comandes com volgueu amb un nom, ara després vos vendrem a cercar perquè les pagueu!!!!!

Pensau que teniu l'oportunitat de tenir una camiseta per cada dia anar a escola!!!, un color per dia, és la vostra oportunitat!!!

Per favor, si heu de fer comanda per germans, si són de la mateixa talla i unitat ho podeu fer amb la mateixa comanda, però si són de dues unitats i talles diferents una comanda per camiseta.

Les camisetes se sol·licitaran a finals de novembre (30 de novembre) , teniu tot el mes per comanar les camisetes!

Hem de aconseguir el màxim de camisetes comanades, feis córrer la veu i vestiu dels colors de les unitats a tota la família!!!!!








Fins dissabte!!!

Caps de Ferrerts😊


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada