dilluns, 29 de juliol del 2019

Campament mode ON

Bona nit ferrarquets,

Avui ha estat un superhipermegaintrainterbrutal dia, i és que avui hem començat es fantàstic i espectacular concurs de tendes!! 😱😱🎉🎉

Per ara ses puntuacions són:

  • La tienda de las chicas: 0 punts
  • La tenda ordenada: 1 punt
  • Roqueros: 0 punts
  • Dofins: 0 punts
Està molt ajustada i en qualsevol moment pot variar! Tenim uns artistes/arquitectes especialitzats en innovació enginyerística i optimització dels recursos, preparats i motivats per mantenir l'ordre.

A més, també hem fet coses útils com aprendre es punts cardinals a base de brúixoles i obrir els ulls al món gràcies a na Terramaina (ara ja ho tenim ben clar).

Per començar es dematí hem rebut una carta de na Terramaina explicant-mos que al món hi ha moooltes injustícies i, per tant, hem parlat sobre els refugiats, famílies Saharauis i pobresa mundial. (els nostres ferrerets tenen uns coneixements geogràfics brutals).

Seguidament hem rebut una super lliçó de moviments terrestres i pols diferents gràcies a ses brúixoles i a ses superfícies irregulars formades per ses mans des vostres fills i filles. 

Després de recobrar forces a base de paella bona bona hem intentat molt fortament gastar-les a base de música i platja.

🙋🏵️🤦🏻‍♀️

Res com una bona dutxa per llevar sa sal de la mar i no fer més pudor per prepararmos per un bon sopar consistent amb una pasta al pesto i sanJakobos.

Per últim no hi ha res millor que correr una bona estona fent contraband d'or llegumiós per anar a dormir profundament, així ha anat que están totes i tots com a tronquets. 😴

Enigma del día i conseqüents puntuacions:
'Que són els ferrarquets?' 


Puntuacions:

Mayte: 1 punt

Kegoxo: 1'5 punts

Unknown: 3 punts si s'identifica, sino sel's queda la banca 


Això és tot per avui! Boona nit!

Caps de Ferreret 😁



3 comentaris:

  1. Els ferrarquets són uns antics pobladors d Menorca. Com a vestigi només queda el topònim d Ferreries. Empraven petits arcs enlloc d fones per defensar+se i poblaren Menorca en l'era d ferro. S'entén, d' aquí el seu nom.

    ResponElimina
  2. Es una subespecie de ferreret sorgida de l encreuament d un pollastre i un myotragus.
    Jacob A.K.A unknown

    ResponElimina
  3. Jo crec que són el pares dels ara pobladors de Terramajara🤦‍♀️

    ResponElimina