dijous, 2 d’agost del 2018

Tempus fugit

Egun on mapaitas!

Demà ja tornam de la nostra expedició mundial, internacional i universal. Encara que ens agradaria quedar-nos una mica més, perquè mos ho hem passat superhipermegabé!

Avui ens hem embrutat brutalment per aconseguir el condensador de fluxe / combustible interestel·lar, darrera peça de la nau de na Pilly&Milly...

En primer lloc ens hem dissenyat un capell sindriaístic, seguit d'un pentinat punky a base d'espuma d'afaitar i, per acabar... una guerra de ditades de mermelada de fresa/albercoc. Per llevarmos tota la brutor han fet falta un parell de passades de gel estelar provinent de Sirref.

Hem recuperat forces amb un plat de puré de moc de cuc i amb un typical patates&nuggets, que encara que sembli increïble... ha costat que es mengin.

Després hem anat a fer una darrera expedició conjunta amb la nostra estimada Poraka, però abans hem carregat energies menjant un gelat amb els gustos i colors més estrambòtics... Hem acabat guapos, guapos! A més, amb l'aigua de la mar hem acabat amb les taques gelatils.

A continuació hem procedit a dutxarmos per acabar de netejar tota la bruticia generada/adquirida i sopar de truita, croquetes, ensalada i FANTA (gran sorpresa per ser el darrer sopar).

Finalment hem ballat com a locos al ritme del switch switch.

I conte contat, conte acabat!



Enigma del dia: si els Myotragus han cuidat dels vostres poraks i porakes que els dureu per berenar?

#CanamuntICanavallvsMermelada
#EnPepMosSura
#HemAnatANarniaIHemTrobatSesXancles

Recompte final: tots ho heu fet molt bé i com tots guanyem participant demà rebreu 1 O 2 poraks/es c
com a recompensa. I potser alguna o altra sorpresa...


Egun on't :)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada