dissabte, 28 de juliol del 2018

Cuantes hamburgueses hi ha dins una vaca

Això era i no era un grup d'animals autòctons  de Mallorca, anomenats Ferrerets, que un bon dia decidiren retrobar-se a la colonia de Sant Pere per passar una setmana plegats.

I aixi va ser com 14 ferrerets, capitanejats per 5 Myotragus Balearicus, començaren aquesta peculiar aventura!

Per aquesta experiència era necessari, en primera instància, establir el campament base d'operacions i després crear un ordre establert per aconseguir màxima eficàcia.

Després de reposar forces breument a base d'hamburgueses i energia fotovoltaica (a.k.a. sopar amb un sol xapa roques) hem iniciat la primera missió d'aquesta aventura, aconseguir visualitzar i analitzar la superposició solar-terrestre-lunar!

Tot iniciant la llarga marxa on hem creuat montanyes, poblacions, boscos i noves construccions ultramodernistes hem arribat al nostre gran objectiu, la platja de la colònia de Sant Pere.

La nostra empresa ha estat complicada, hem hagut de batallar contra tempestes d'arena sobtades, ulls malèfics destinats a estar tancats eternament, torxes apagades per l'acció de la terra i aigües subterrànies. 

Tot i així hem assolit l'objectiu satisfactòriament, contemplar, estudiar, analitzar, verificar i comprendre l'aconteixament premonitori d'esdeveniments futurs (guiño guiño codo codo).

Egun on't poraks i porakes i mapaitos


Pd: Una vaca te aproximadament més de 10 hamburgueses.
#piosnomospodeusuperar



Enigma del dia: Si l'hamburguesa es de pollastre, quantes en treim de cada vaca? (Responeu amb un comentari)


[Actualitzacio de les 1:44] Ja ha caigut la primera dent del campament (ara mateix)... De qui serà???

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada