dilluns, 23 d’abril del 2018

Xamans i Dracs vegetarians


Hola a totes i tots, com duis el sant Jordi?? Nosaltres ho vàrem passar super bé a l'acampada. Ens reunirem amb tots els agrupaments d'escoltisme de Mallorca. Hi havia unes 1000 persones!!
 Després de l'arribada amb bus varem començar a fer tendes i a conèixer una mica el terreny.
Quan ens en vàrem adonar ja era l'hora de dinar i juntament amb els ferrerets, llops i daines vàrem començar el banquet. Per la tarda, vam tenir una reunió amb el rei, la princesa i sant Jordi! I ens varen explicar que havíem de preparar unes armes per vèncer el drac tenint en compte que aquest era al·lèrgic a les plantes. Per això, férem jocs mooolt divertits i aconseguirem el que volíem, ja estàvem preparats per demà a l'hora de combatre el drac. Però abans havíem d'agafar energies així que vàrem anar a sopar. Això si, abans de dormir tocava una vetllada a la qual vàrem aprendre moltes coses i ens va fer reflexionar sobre la igualtat de gènere i la injusta situació a la que està actualment la dona. Ara sí, ja era l'hora del bona nit i tot seguit ens vàrem ficar a les tendes i en qüestió de minuts érem totes adormides.
Al dia següent, els caps ens varen felicitar pel silenci que havíem fet alhora d'aixecar-se el matí, i ara que estàvem descansats necessitàvem berenar. Uns quants cola caos, magdalenes i galletes ho varen solucionar tot. Després de berenar vàrem desmuntar tendes i amb les motxilles fetes, la zona neta i tot ben endreçat, ara sí que estàvem ben preparats per dur a terme el nostre pla, acabar amb el drac!
Per això realitzarem un darrer entrenament que incloïa treball físic, mental, anímic...I que millor per aconseguir això que fer danses, jocs, balls i, inclús, arribar a conversar una mica amb el drac.
Finalment ens tornàrem a reunir totes les unitats per posar a prova el drac amb diferents plans d'acció, el primer de tots es va dur a terme gràcies a un Xaman que ens va ajudar a preparar una poció per  curar la intolerància del drac.
Per veure realment si la poció funcionava o no acordàrem tots i totes què ens reuniríem d'aquí a 365 dies en cas que no funcionés correctament.
Després de tot això ens vàrem reunir els i les Ferrerets per parlar una mica i amb tranquil·litat sobre el que passa quan un nin vol una pepa com a regal i sobre la diferència entre "juguetes de nins i de nines".
Com podeu veure ha estat un cap de setmana frenètic i hem pogut ajudar a reis, princeses i inclús a un drac! I és que si ens unim totes i tots amb un objectiu comú ningú ens pot parar.
Esperam que passeu una bona setmana!
Fins dissabte!
Caps de Ferrerets :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada