dissabte, 3 de febrer del 2018

cap de setmana puntual!


Bones tardes mapaitos i pamaitas!

Aquest dissabte hem estat 21 ferrerets i ferreretes! Ens ho hem passat del millor possible!

Hem començat treballant l'autogestió i els hi hem plantejat un súper repte, que s'autoorganitzessin ells sols i triessin un joc per jugar, en un moment ens hem traslladat a les manifestacions històriques, tot eren nins cridant el que volien però cap d'ells s'escoltava, però no saben ni com ni perquè, s'han callat i s'han posat d'acord... tot un miracle!

A l'hora de berenar na Candela ens ha donat una súper sorpresa!!!!, ahir va ser Santa Candela i ens ha duit un excel·lent pastís, na candela ens ha explicat com l'ha fet amb la seva mare, ha estat boníssim i ens hem llepat els dits fins i tot!!! Moltes gràcies!!!!

Llavors hem començat el repte d'aquesta setmana! Ens hem assegut totes i tots a la sala i hem fet les hores, entre tots i totes hem investigat que volen dir les agulles del rellotge la grossa i la petita, com es diu quan ens menjam quarts (ens hem arribat a menjar quarts d'un rellotge, d'un formatge i d'un pastís...) Però creiem que ens ha servit a totes i tots un munt!!! Els i les ferrerets han partit a casa amb un rellotge per seguir practicant!!!

Famílies vos deixam informació rellevant!

Altres informacions

- El proper dissabte dia 10 de febrer a les 18:30h farem una reunió de mares i pares per parlar del Campament d'estiu!!
- El proper dissabte 17 de febrer anirem d'excursió, sortirem el dematí (a les 11:00h) i tornarem l'horabaixa (a les 18:00h),  reservau-vos la data ;)

- Els dies 10 i 11 de març durem a terme l'acampada de Branca dels Ferrerets, aquesta és una acampada amb totes i tots els Ferrerets de Mallorca!! Però en som taaants que per poder-nos organitzar millor és necessari que confirmem quants serem el més aviat possible. 

Per tant hauríeu de confirmar si veniu o no abans de dia 13 de Febrer. 

Anirem d'acampada a Poble Nou (Casa de Colònies de la fundació Maria Ferret que es troba a Alcúdia)

El preu de l'acampada, aproximadament seran uns 16€ (preu inicial i pendent de confirmar depenent de les places confirmades). Els diners van destinats a pagar el material, la zona d'acampada i l'autobús d'anada i tornada, tot d'una sapiguem el preu final (confirmat) amb tota la informació final vos ho direm! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada