dimecres, 31 de gener del 2018

Enginyeria areonàutica a falta d'un grigri

Hola mapaitos!!!!!


El cap de setmana passat va ser un dissabte digne de tercer de carrera d'enginyeria aeronàutica espacial, vam aprendre i començar a ternir els primers coneixements per ser uns futurs i futures escaladores professionals! Ens vam aprendre a cordar les sabates... si sabem que a alguns li va anar bé, a altres magnífic i a altres estupendo, tots i totes van avançar amb la llarga i dura tasca de cordar-nos les sabates. 

Ara vos toca a vosaltres seguir avançant amb l'entrenament per a futurs enginyers i enginyeres areonàutiques amb coneixements d'escalada professional, tranquil·litat seguirem practicant al cau! :)

Vos hem fet una pestanya nova al bloc on hi ha un calendari, allà teniu les activitats properes.


Altres informacions

- El proper dissabte dia 10 de febrer a les 18:30h farem una reunió de mares i pares per parlar del Campament d'estiu!!

- El proper dissabte 17 de febrer anirem d'excursió, sortirem el dematí i tornarem l'horabaixa, vos anirem confirmant horaris, però reservau-vos la data ;)

- Els dies 10 i 11 de març durem a terme l'acampada de Branca dels Ferrerets, aquesta és una acampada amb totes i tots els Ferrerets de Mallorca!! Però en som taaants que per poder-nos organitzar millor és necessari que confirmem quants serem el més aviat possible. Per tant hauríeu de confirmar si veniu o no abans de dia 14 de Febrer. El preu de l'acampada encara no el tenim però anirà destinat a pagar el material, la zona d'acampada i l'autobús d'anada i tornada, tot d'una sapiguem el preu final amb tota la informació final vos ho direm! 



Equip de caps de ferrerets. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada