dissabte, 14 d’octubre del 2017

Klukaluyet

Hola mapàs i pamàs!!

Avui hem volgut començar el dia de la millor manera, jugant!!! Però els jocs requerien una mica de feina prèvia... saber els noms de tots i totes les ferrerets!! Així que el primer que hem fet és una roda de noms, i per fer-la més interessant el nostre nom ha anat acompanyat també de quin és el nostre joc preferit.
Després sí que ens hem posat de veres a jugar, primer de tot a PassaPilota i després a klukaluyet, que ens han demostrat que, si els ferrerets es concentren una mica, tot pot funcionar! :)

Abans de berenar hem acabat totes les energies que teníem fent una súper dansa, l'Aferraaldedavantipegabots o també anomenat El tren de l'alegria.

Finalment hem entrat a la sala per deixar reposar una mica el berenar i els Ferrerets de segon any han posat una mica al dia a tots els nous, així que ara tots sabem el que són els gorgs, les basses, el visca visca i la cançó dels ferrerets. 

Pensau que els Ferrerets avui tenien una tasca extremadament important, informar que havíeu de mirar el blog, així que suposam que tots els que heu arribat aquí és perquè han complit! :P


AVÍS DE SORTIDA:
On anam? Farem el camí de l'ermita de Maristel·la (Esporles)
Quan anam? Diumenge 29 d'octubre (el dissabte hi haurà cau normal).
On ens veim?
-Passeig d'Esporles 10:30
-Passeig d'Esporles 17:30
Quin material hem de dur?
Han de dur:
Motxilla petita ,aigua, berenar i dinar, capelina (xubasquero), llanterna, sabates i roba còmoda, camisa i xiulet.
Podeu confirmar la sortida clicant aquí:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada