dimarts, 14 de febrer del 2017

Disabte passat, avís de sortida i branca de ferrerets.

Bon dia families,

Dissabte passat ens ho vam passar del millor possible i vam aprendre i per altres recordar i reforçar una cosa feta per a malabaristes i per a persones que arrisquen la seva vida ;p!! Vam estar aprenent i practicant a fermar-nos les sabates.

Acampada dissabte 18 i diumenge 19

Horari: 
 · Dissabte a les 16:30 a hora de cau normal.
 · Diumenge a les 13h recollida al cau.

Material que han de dur: material necessari per acampada, sac, estoreta, menjar per als dos dies (berenar horabaixa, sopar, berenar demati). Roba d'abric i de recanvi i el que trobeu que sigui necessari però tot a dins la motixilla.


Acampada de branca

L'acampada de branca és una acampada que realitza el MEGM amb totes les unitats de ferrerets que tenen en la seva entitat, enguany ens han convidat a nosaltres a participar i vam valorar anar-hi així que aquesta serà el proper 18 i 19 de març, a binissalem. Encara no sabem el preu de cost perquè necessitam que tots els pares i mares confirmeu si podran venir aquell cap de setmana per fer una planificació i un pressupost. Aixi que ens confirmau perfavor totes i tots si els ferrerets vendran o no? Confirmam fins dimarts 21?




Campament d'estiu 
Dissabte passat vam fer reunió de campament d'estiu, a l'apartat del bloc que posa campament d'estiu trobareu la informació.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada