divendres, 10 d’abril del 2015

Avís sortida Sant Jordi i diada per la llengua.

Famílies, El cap de setmana del 18 i 19 d'abril partim tot l'agrupament a la trobada d’escoltes i guies anomenada Sant Jordi, patró de tots els escoltes.

A continuació vos donam tota la informació que ara tenim de la sortida. 

ON TINDRÀ LLOC? L’acampada es realitzarà als Terrenys de la casa escolta Sa Torrentera (Sencelles). 

COM QUEDAM? 

Ferrerets

Dissabte: Quedam a les 15'30h al cau. Pregam que sigueu puntuals perquè el bus passarà 16h per l'entrada i hem d'arribar a temps per no trastocar els horaris de la trobada. 

Diumenge: Quedam a les 16:45h, a l'entrada de Palmanyola, on hi ha la placeta petita amb la marquesina del bus. 

QUÈ HEM DE DUR? Tot el que solem dur d'acampada (sac, kimbo, roba de recanvi, roba d'abric, llanterna...), camisa i fulard, xiulet els que hagueu de dur-ne, gorra, menjar per als dos dies (berenar, sopar, berenar del dematí, dinar), cantimplora amb aigua. Necessitam que dugueu els cartons del paper de vater i paper de cuina que tingueu per casa per a fer un taller.

INSCRIPCIONS El preu de la sortida, es de 10€ (el preu com veis, s'ha modificat) aquest preu esta destinat, al pagament del transport i de les activitats. És molt important que confirmeu la participació a l'activitat abans del diumenge 12 d'abril, aquest dia al vespre llevarem el formulari per apuntar-se.



ATENCIÓ ATENCIÓ!

Benvolguts i Benvolgudes!

Dia 25 de març l'Obra Cultural Balear organitza una Diada per la LlenguaNosaltres com entitat hem decidit que és important participar de l'activitat i és per això que feim aquesta convocatòria tant per als nins i nines com per a les famílies.

A la diada,  es faran activitats s'horabaixa.

L'horari de l'activitat és el següent:
17.30h Plaça Major. Festa infantil 
18.00h Plaça Espanya. Arribada de la Marxa per l'Educació i cercavila fins a la plaça Major
19.00h Plaça Major. Acte central i ballada popular

Com quedam?
17'00h a la Plaça de Sant Francesc (Palma) Recordau que per la zona no hi ha gaire aparcament, a la mateixa plaça hi podeu accedir amb cotxe per si heu de deixar als nins o nines.
20'30h quedam al cantó del carrer Sant Miquel amb el Carrer Rubí està aferrat a la plaça major (just el cantó de la tenda Disney).

Pensau que totes i tots és important que anem uniformats i duguem aigua.

Volem fer extensiva aquesta activitat a tots els pares, mares i famílies que vulguin participar amb l'agrupament d'aquesta  diada.

Ens veiem dissabte!

Equip de Caps.





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada