dilluns, 24 de novembre del 2014

Visites inesperades al cau!

Bon dilluns famílies!

Aquest dissabte va ser híper divertit, vam començar amb una dansa que els ferrerets van suggerir, el buggi buggi, tots junts vam moure el cos i cantar per llevar una mica el fred que havíem agafat estant a dintre el cau.

Llavors vam evitar, cosa que ens va costar molt, jugar a torre elèctrica, perquè hi hem jugat mil vegades!!!, així que jugàrem a un joc nou... el joc de les abraçades... ejem ejem... entre tots tenim una petita fixació amb segons quins jocs.

Entre tant jugar, riure i córrer va ser l'hora del berenar, com que no hi havia els llops i les daines al cau aprofitàrem i ocuparem el lloc on ells juguen per nosaltres berenar i just després vingueren dues mamàs de ferrerets que han estat escoltes i ens contaren moltes coses.

Na Marta i na Isabel vingueren i contaren com era el seu dia a dia al cau com a nines i llavors com va ser el seu dia a dia com a caps a diferents agrupaments també, estàvem tots emocionats!!! Va ser molt divertit i per acomiadar la visita els hi ensenyàrem la cançó dels ferrerets, férem un visca visca!, i cantarem l'hora dels adéus per primera vegada!!!!!

Us deixam imatges perquè ho vegeu!!!











Fins dissabte!!!!
Caps de ferrerets i Gemma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada