dimarts, 4 de març del 2014

Recordatori i Informació inesperada!

Hola, ferrerets!!

Recordau que dia 15 i 16 d'aquest mes farem l'acampada al Puig d'Alanar a Manacor amb la resta de ferrerets de Mallorca. Per favor, els que no heu confirmat, agrairíem que ho fessiu quan abans millor. La data límit serà dissabte després del Cau. Podeu fer-ho a través d'un comentari aquí, un whatssap, una telefonada, un sms, un correu electrònic... el que vulgueu! De moment ens han confirmat la seva assistència a aquesta esplèndida i gran trobada: en Sergi, en Pau Maldonado, en Miquel, na Núria Martínez i en Joan.

Per altra banda, tenim una informació inesperada per vosaltres! Ens ha arribat una altra carta al Cau del SMC. Diu així:


Estimats escarabats, dípters, lepidòpters, odonats i altres invertebrats que circulau pel Cau els dissabtes horabaixa . . .

Falten 5 dies pel gran esdeveniment que tots estàveu esperant i que us ha llevat la son durant les darreres setmanes . . .

Aquest dissabte, una gran autoritat vindrà a visitar-vos. Però aquesta trobada només serà possible si tots veniu DISFRESSATS!

Les setmanes prèvies se us ha anat encomanant les diferents parts d’aquesta disfressa, per tant, aquest dissabte dia 8, l’heu de dur al complet!

Com els més espavilats ja haureu esbrinat (o no), els ferrerets haureu de anar de PINTORS! Pensau que cal completar-la, per tant es deixa a la vostra creativitat acabar d’enllestir-la.

S’acomiada molt atentament i misteriosament la Secretaria de Relacions Públiques de SMC."


Ja ho sabem, aquest dissabte hem d'anar ben disfressats de pintors: la camisa, la boina i el que cregueu oportú per completar la disfressa. A l'entrada del Cau us donarem la paleta de pintor que vam fer l'altre dia tots junts!

Ens veiem dissabte!

Aina i Carme



5 comentaris:

  1. Hola som en Marc Santos i vendré a l'acampada.
    Gràcies i salut.

    ResponElimina
  2. Hola, en Lluc Rubí no vendrà a la acampada.

    ResponElimina
  3. Hola, en Xavier Quetglas vendrà a l'acampada.

    ResponElimina
  4. Hola, en Xavier Quetglas vendrà a l'acampada.

    ResponElimina
  5. Hola na Laura Lorca vendrà a l`acampada

    ResponElimina