dijous, 7 de novembre del 2013

Informació important dissabte dia 9!

Hola a totes i tots!!

Primer de tot, dir-vos que és fantàstic que pugueu venir tantes mares i pares a la reunió!!

Per altra banda, creiem que hi ha hagut un petit malentès i és el següent: els ferrerets volíem celebrar els aniversaris a l'hora del berenar, que és a meitat d'horabaixa, i no pas a les set com alguns hem entès ja que la informació que les caps havíem donat podia donar peu a confusió i, amb tot plegat, ens hem fet un embull!

Per tant, el que està previst per aquest dissabte és fer activitats de cau normal, però amb un caire una mica més festiu, sobretot a l'hora de berenar, on tots traurem les menjarrufes que haurem dut per compartir! Així, també podrem començar i acabar prest la reunió de després.

Ara que ja ens hem explicat una mica millor, podem organitzar-mos com toca. Fent una recapitulació hem arribat a la conclusió que si tots portam menjars "grossos" com coques, truites... o aquestes coses tan bones que solem dur a les festes, en sobrarà molt. Per tant, podríem quedar que les mamàs i papàs que ja han pensat i ens han dit tan amablement què duran, que ho duguin i que ja ningú més porti cap altra delícia perquè sinó hi haurà massa coses!

A la pròxima ocasió haurem de tenir en compte que som molts i amb molta il·lusió i que, per tant, ens hem d'organitzar millor! Així que també podrem idear qualque manera perquè els que no ens heu pogut deleitar amb cap recepta boníssima, ho pogueu fer en un altre moment!

Així doncs, quedem que:

-Pau Maldonado: coca apta per a tots els ferrerets(sense gluten, llet de vaca ni melicotó)
-Joan: magdalenes de xocolata també aptes per a totes i tots
-Clara: patatilles i fuet tallat
-Alexia: truita de patata
-Javier: patatilles, olives, etc.
-Núria Jover: sucs
-Miquel: truita de patates
-Laura: torcaboques

En Pau Martínez, en Xavier, en Marc i en Lluc encara no ho han pensat bé, però duran qualque coseta!

Les caps durem més sucs i espelmes per bufar!

Per acabar, podem dir que l'horari serà el de cada dissabte. Ens veiem amb els ferrerets a les 16'30h al cau i farem unes activitats i jocs ben entretinguts per rebre-us ben contents quan vingueu les mamàs i papàs a les 19h per fer la reunió. Ja us contarem com ha anat la festa i us donarem l'enhorabona pel berenar que ens heu preparat!

Esperam que tot s'hagi clarificat i que ja ens haguem entès totes i tots!

Ens veiem dissabte!

Fins aviat,

Aina i Carme


3 comentaris:

  1. Bones... Som en Ramón i na Cristina, papàs d'en Pau Martínez.
    Demà en Pau durà crispetes i plats de cartró.
    A les 19h vendrem a la reunió.
    Salutacions.

    ResponElimina
  2. En Lluc durà galletes variades. Fins demà

    ResponElimina