dimecres, 6 de febrer del 2013

Disseny vestit espacial!!

S'ADOICE ens va demanar que dissenyéssim i confeccionéssim nous "trajes" espacials, ja que la tripulació que ha de dur la nau cap a Vili diu que els "trajes" espacials són molt avorrits i no se'ls volen posar, així que varem fer els dissenys i ens haurem de fer una desfressa que ens posarem a l'acampada de final de mes.

Però per aconseguir-ho necessitam capses de cartró que farem servir de cascs, així que ens hi ha de caber el cap a dins i no ha de ser molt gran perquè ens caurà, i si podem aconseguir-ne més d'una millor, en tendrem per els nins que no puguin venir aquest dissabte i els que no n'hagin trobat.

------------------------------------------------------------------------

Dimarts dia 20 de febrer, a les 20h farem una primera reunió de pares per al campament d'estiu, que es farà conjunt amb els llops, a aquesta reunió vos explicarem on pensam anar, que s'hi fa, quants de dies, dates un pressupost aproximat i les preguntes que ens volgueu fer, pensau que és molt important que vengueu, sobretot els que sou nous i encara no sabeu com va això del campament.
Tornarem a recordar-vos-ho el dissabte abans de la reunió i si hi ha algún canvi també vos ho farem saber.

Salut!

4 comentaris:

  1. Buenas a todos y todas .
    Mañana Clara no vendrá ya que salimos en la Rua del Arenal....
    Os va bien las cajas para el próximo sábado?

    Slds
    Ana

    ResponElimina
  2. Hola, la reunió és dimarts 19 o dimecres 20 per favor? Teniu ja més informació de l'acampada de carnestoltes...? Bona setmana! Xesca

    ResponElimina
  3. dimecres 20, i l'acampada sserà a Puigpunyent, quedarem a la plaça per anar i tornar, però no record l'hora exacta, serà l'horabaixa dels 2 dies

    ResponElimina
  4. Bones: Som sa mare den Marc Santos. Fa unes quantes setmanes que no vé perquè hem tengut trui, però dissabte vendrà. mirarem de dur sa capsa. Gràcies i salut!!!!

    ResponElimina